Filters

Prijskiezer

Geboortekaartjes

Qua geboortekaartjes biedt Life Events u de keuze uit 3 fantastische collecties :

Collectie Baby Folly / Collectie Pirouette / Collectie Belle & Beau

Deze hoogwaardige geboortekaartjes van Buromac zijn vervaardigd uit papier en karton van hoge kwaliteit met een luxe afwerking. Elke collectie heeft zijn eigen karakter en zijn eigen stijl.

Geboortecollectie Baby Folly :
Een compleet assortiment geboortedrukwerk met speelse en leuke ontwerpen. Trendy kaarten met jeans -of steigermotief, romantische bloemetjes of stoere auto's en raketten. Of houd je meer van een vleugje retro of speelse diertjes? Extra bij deze collectie zijn de babyborrelkaartjes of labeltjes, helemaal in de stijl van je geboortekaartje. Dé finishing touch die het verschil maakt!

Geboortecollectie Pirouette :
De laatste nieuwe collectie met een creatieve waaier aan geboortekaartjes. Schattige tekeningen, moderne patronen en speelse items zoals pareltjes of buttons maken deze kaartjes tot must-have.
Niet te missen in deze collectie : De bijpassende babyborrelkaartjes in leuke vormen. Er zijn tevens geboortekaartjes beschikbaar waar een leuk kaartje voor de babyborrel aan vastzit.

Collectie Belle & Beau :
Een cocktail van verrassende geboortekaartjes met een ruime keuze aan unieke, kleurrijke en retro ontwerpen. Belle & Beau verrast met geboortekaartjes in unieke vormen met speelse motieven en kleuren. Combineer deze geboortekaartjes met een leuk opplakstrikje -of vormpje. Of werk af met een adressticker of originele sluitzegel.

Voor alle informatie over het laten bedrukken van je geboortekaartjes :
Drukwerk