Shop

Welkom bij dé online feestspecialist Life Events !

Voor al uw feesten, evenementen en vieringen hebben wij de perfecte decoratie, geschenken en accessoires ter beschikking. Verwacht u een baby of zijn er trouwplannen? Wordt er binnenkort een verjaardag, familiefeest of jubileum gevierd? Of bent u gewoon op zoek naar leuke decoratie, een geschenkje of wat originele ideetjes? Dan ben je bij Life Events aan het juiste adres!

Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat voor elk wat wils. Wij bieden onder andere de producten aan van Buromac, Brepols, Marco, Nattou en BamBam. Kortom, talrijke topcollecties zodat u zeker bent van een uniek product voor een unieke gelegenheid.
Ook voor de doe-het-zelvers hebben wij tal van basisproducten en accessoires voor het zelf creëren van bijvoorbeeld doopsuiker of huwelijksbedankjes.

Wij hechten tevens enorm veel belang aan kwaliteit en tevredenheid en streven ernaar aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Voor verdere info of vragen kan u ons steeds bereiken via e-mail of via onze klantendienst die bereikbaar is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00u tot 15.00u.

Resultaat 1–12 van de 853 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 853 resultaten wordt getoond