Drukwerk

Bij Life Events hebt u steeds 2 keuzes betreffende het bedrukken van uw drukwerk :
 
Optie 1 :
 
U kiest bij ons enkel uw drukwerk uit (geboortekaarten, huwelijkskaarten, uitnodigingen, menu’s…) en gaat zelf met de geleverde kaarten naar een drukker bij u in de buurt om ze te laten bedrukken. U geniet van de scherpste prijzen voor uw gekozen kaarten en kan verder zelf kiezen hoe en waar u ze laat bedrukken.
 
 
Optie 2 :
 
U kiest uw drukwerk bij ons uit én laat deze ook door ons bedrukken. Misschien bent u een beetje terughoudend om uw bedrukkingen te laten verzorgen door een online webwinkel, maar wij kunnen u verzekeren dat dit nergens voor nodig is. Wij werken samen met een professionele drukkerij in het Antwerpse en kunnen u dan ook voordelige prijzen en professioneel drukwerk aanbieden.
 
 
Hoe gaan wij te werk?
 
Van zodra u uw drukwerk gekozen heeft – laat ons als voorbeeld een geboortekaart nemen – en het juiste aantal in uw winkelwagentje plaatst, hebt u de optie om “incl bedrukking” te selecteren. Wanneer u deze optie hebt geselecteerd en uw bestelling bij ons binnenkomt, contacteren wij u per e-mail om de bedrukking te bespreken. Wij vragen u onder meer naar de tekst die dient te worden gedrukt, de indeling die u verkiest, een eventuele voorkeur van lettertype en kleur,… Wanneer wij uw wensen hebben ontvangen, worden er 3 verschillende proefdrukken in PDF naar u verzonden. U kan deze dan nakijken, beslissen welke u de beste vindt, en eventuele aanpassingen en correcties naar ons doorsturen. Wanneer de PDF versie volledig naar uw zin is, laten wij door de drukker een proefdruk maken van je gekozen drukwerk (de kaart, het menu, de uitnodiging,…) en sturen wij deze per post naar u op. Wanneer u helemaal tevreden bent met de lay-out en het ontwerp van de kaart, laten wij deze voor u drukken (eventueel vóór een afgesproken datum).
 
Wat met drukwerk dat à la minute moet worden gedrukt?
 
Ook drukwerk dat à la minute moet worden gedrukt (bijvoorbeeld een geboortekaart) kunnen wij probleemloos voor u verzorgen. Bij een geboorte weet je natuurlijk (meestal) niet op voorhand wanneer je kindje geboren wordt en hoeveel het zal wegen en meten. In dit geval werken wij op voorhand samen de lay-out en het ontwerp uit – zoals vermeld hierboven – en wanneer de proefdruk wordt goedgekeurd, geven wij u een speciaal gsmnummer waarop u kan bellen of sms’en wanneer uw kindje geboren is ; wij moeten uiteraard de datum kennen, de lengte en het gewicht (en eventuele ander informatie die niet op voorhand gekend is).
Voor de levering van de geboortekaart hanteren wij dezelfde termijnen als andere drukkers, d.w.z. u verwittigt op weekdagen voor 18.00u dan is uw kaart de volgende dag klaar. Bij geboorte in het weekend, is uw kaart op maandag klaar. De kaarten worden per koerier geleverd op het adres dat u doorgeeft (dit kan ook in het ziekenhuis).
 
Wat bij vakanties?
 
Wij geven steeds duidelijk en ruim op voorhand aan wanneer wij op vakantie gaan of gesloten zijn. Wanneer de proefdruk van de kaart of ander drukwerk voor de vakantie al is afgewerkt, zullen wij u nog steeds verder helpen door u rechtstreeks in contact te brengen met onze drukker, die dan ook de kaarten kan drukken wanneer nodig en deze zal laten bezorgen.
 
Retourneren of ruilen?
 
Bedrukte kaarten kunnen wij niet retourneren of ruilen. Deze zijn persoonlijk bedrukt en kunnen wij verder niet meer aanbieden aan andere klanten. Onthoud wel dat kaarten pas bedrukt worden na de laatste proefdruk ; de periode hieraan voorafgaand kan u steeds wijzigingen aanbrengen of zelfs uw keuze van kaart veranderen. Wanneer uw gekozen drukwerk nog niet is bedrukt, nemen wij deze kostenloos terug.
 
Hoeveel kost het bedrukken?
 
De kostprijs voor het bedrukken verschilt uiteraard van kaart tot kaart en van drukwerk tot drukwerk. Bij elk artikel waarvoor u de optie bedrukking kan kiezen, staat tussen haakjes de prijs van het drukken vermeld (deze prijs is per kaart!)
De lay-out en het ontwerp samenstellen kost bij ons slechts 12,00 €, incl. 3 PDF proefdrukken en 1 originele proefdruk van de kaart die u gekozen heeft. Deze prijs zit in de aanduidingsprijs (per kaart) verwerkt.
 
Zijn er voorbeeldteksten voor de kaarten die ik gekozen heb?
 
Wanneer u bij ons voor de bedrukking kiest, kan u volledig gratis een bundel aanvragen met voorbeeldteksten voor de kaart die u gekozen heeft. Deze bundel bevat niet alleen standaard aankondigingen en regels, maar biedt ook teksten ivm cadeaulijsten, babyborrels, enz….