Drukwerk

Drukwerk en bedrukkingen :

♥  Geboortekaartjes

Voor onze geboortekaartjes heeft u twee opties : u kiest en koopt bij ons enkel een geboortekaartje en gaat hiermee naar een lokale drukker bij u in de buurt, OF u laat uw geboortekaartjes door ons drukken. Wij werken samen met een drukkerij en kunnen u drukwerk aanbieden aan scherpe prijzen. Indien u uw geboortekaartjes wenst te laten drukken door ons, volstaat het om het gewenste aantal geboortekaartjes te bestellen; en daarna ons te contacteren per e-mail op het e-mailadres: info@life-events.be

Wij maken dan een ontwerp voor u klaar, u bezorgt ons uw teksten en u kan vrij het lettertype kiezen uit 3 mogelijkheden. Twee gratis proefdrukken kunnen dan voor u gedrukt worden en deze worden u toegestuurd per post. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en het kaartje, hoeft u ons enkel nog te verwittigen wanneer uw baby geboren wordt. Hiervoor krijgt u een telefoonnummer toegezonden waarop wij 24/24u beschikbaar zijn. Uw kaartjes zijn tijdens weekdagen op 1 dag klaar, in het weekend duurt het 2 dagen. Ze worden helemaal klaar per koerier bij u bezorgd, waar u ook bent – thuis, in het ziekenhuis, bij familieleden,…

♥  Menu’s – Aankondigingen – Uitnodigingen

Voor alle soorten uitnodigingen, uitnodigingskaartjes, menu’s en aankondigingen kan u ook bij ons terecht voor de bedrukking. U bestelt het aantal dat u nodig heeft en contacteert ons via ons e-mailadres: info@life-events.be. We hebben dan nog enkel uw tekst nodig en maken voor u een ontwerp. Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp worden uw kaarten gedrukt. Ze worden met Bpost Pack bezorgd bij een leveradres naar uw keuze.

♥  Suikerkaartjes

Bedrukking van de suikerkaartjes is bij het bestellen van doopsuikerdoosjes inbegrepen. Per doosje kan u op onze website zien welk kaartje of welke bedrukking wordt toegepast. Wij vragen hiervoor geen meerprijs. Het enige wat u hoeft te doen, is de naam van uw kindje invullen bij uw bestelling. Wenst u toch geen naam te laten drukken op uw doopsuiker, vul dan “geen” in in het naamvak. Hebt u toch een speciale voorkeur voor de bedrukking van uw suikerdoosjes en kaartjes, laat het ons dan gerust weten via ons e-mailadres: info@life-events.be. Dan bekijken we samen de mogelijkheden, en geloof ons, die zijn eindeloos!

♥  Adresetiketten

Wanneer u adresetiketten bestelt, krijgt u van ons per e-mail een WORD document Template toegestuurd om zelf de etiketten te bedrukken. U heeft hiervoor enkel een computer en printer nodig, en natuurlijk de mogelijkheid om WORD documenten te openen en aan te passen. Voor elk type adresetiket hebben wij een template beschikbaar. Dit geldt tevens ook voor enkele onbedrukte kaartjes en stickers. Wanneer u het toch niet ziet zitten om zelf aan de slag te gaan met etiketten of stickers, contacteer ons dan gerust op het e-mailadres: info@life-events.be. We zullen met plezier het typ-en afdrukwerk van u overnemen wanneer u ons uw teksten of adressen bezorgd.